Mannenwerk

Mannenwerk-02

Groepen voor mannen: mannenwerk.

In deze tijd van snelle en vaak oppervlakkige communicatie, heb je als man met vele facetten van leven en werk te maken. Hoe is 
je rol als partner, als vader, of in je werk, 
als eigen ondernemer. Laat je jezelf echt zien en durf je je werkelijke gevoelens te uiten? 
Neem je genoeg tijd en ruimte om jezelf te ontlasten met alle werkdruk, stress en verantwoording die op je schouders rust…

Kwaliteit van leven en werken.

Mannengroep Mannenwerk is een traject voor iedere man die verlangt naar meer verdieping en kwaliteit van leven. Als je toe bent aan een persoonlijke reset met meer ruimte voor bewuste ontspanning op mentaal, emotioneel en fysiek niveau, dan is dit traject een mooie uitdaging voor jou.

Mannenwerk: een nieuw perspectief.

Mannenwerk biedt de mogelijkheid om als mannen onder elkaar inzicht te krijgen in onderliggende gedragspatronen waarmee je jezelf saboteert en biedt tools voor loslaten (en preventie) van stress, feedback en authentieke communicatie.

Groepsproces versnelt vooruitgang.

De ervaring leert hoe essentieel een groepsproces kan zijn om gedragspatronen te doorbreken en de gewenste verandering sneller in gang te zetten.

Data en tarieven.

Na de introductieavond zijn er acht bijeenkomsten.
Kosten zijn € 375,- / per persoon.
Een aantal verzekeraars vergoed (een deel) van de kosten, dit valt onder de aanvullende
verzekering.

Praktijk de Koning samen met Spark.

Pieter en Marcus geven samen mannengroepen in Utrecht en Harderwijk. Met kennis van zaken en een rijke levenservaring werken zij naadloos samen, vanuit hun hart en met gevoel voor humor.

> download: Brochure Mannenwerk.

> download: Zeven gouden groepsregels.