Cliënten over de Koning

Clienten_over_de_Koning-02

Cliënten over Pieter de Koning

“Waarom voel ik me zo? Wat vinden anderen daarvan? Hoe kan ik hier mee om gaan? Door te delen, leer je te accepteren. Tijdens onze gesprekken is dat een belangrijke noot geweest. Ik voelde me enorm op mijn gemak bij Pieter. Doordat hij je wil leren kennen, leer je jezelf beter kennen. Zonder schone schijn want daar prikt hij zo doorheen. Pieter is betrokken, nieuwsgierig en relativeert zoals een goede vriend dat dat doet. Soms confronterend maar altijd een met een hoger doel: rust, zelfvertrouwen en acceptatie”.

V.T. te U.

“Je voelt je snel op je gemak door de persoonlijke sfeer die Pieter creëert. Op een natuurlijke wijze gaat hij om met je problemen en geeft het gevoel dat jij centraal staat. Door middel van gesprekken over allerlei onderwerpen leerde ik mezelf gaandeweg steeds beter kennen en Pieter zorgde ervoor dat deze ontdekkingstocht, die meestal sterk confronterend was, op een rustgevende wijze verliep. Er wordt uitgegaan van het positieve dat je in je hebt, waardoor uiteindelijk je zelfbeeld ook weer positiever wordt en je de problemen in het dagelijkse leven, die eerst onoverkomelijk leken, makkelijk kunt oplossen.”

D. J. te A.


Een collega psycholoog over Pieter de Koning

‘Pieter de Koning heeft veel ervaring in het werken met individuen en groepen van allerlei aard. Hij beschikt over een subtiele intuïtie, waardoor hij enerzijds scherp kan confronteren en tegelijkertijd de ander ondersteunt en volledig in zijn waarde laat. Zijn aanpak is altijd constructief en doelbevorderend’.

Marcus van den Roovaart, psycholoog